Dapatkan Vitamin B5 Amisi Apothecary - Amisi - Pusat Rawatan Pelvik Wanita & Kecantikan Wajah

Berbelanja produk Amisi Apothecary dengan bayaran 3 Kali oleh Hoolah!

Dari Klinik, kini ke rumah anda

Serum Pelembab Kulit Aksi Pantas

Vitamin B Hydrating serum adalah serum multi-fungsi bertindak pantas yang meningkatkan penghidratan kulit, dan mengurangkan kemerahan. Diformulasikan dengan kelopak ekstrak chamomile dan rose, membantu meningkatkan penghasilan kolagen dan juga mengandungi Vitamin B5 untuk membantu menjaga kulit dengan menyerap kelembapan.

RM150

amisi-apo-vitaminb5-03_Dropper-Bottle-Mock-up-3-3

Tindakan Pantas

Serum Vitamin B5 dari Amisi Apothecary menyerap lebih pantas ke dalam kulit memberikan fungsi segera pada kulit wajah

Tingkat Hidrasi Kulit

Mengandungi Sodium Hyaluronate, serum ini membantu untuk meningkatkan kadar hidrasi kulit dan merawat kulit dari kering berkuping

Kurangkan Kemerahan

Kandungan ekstrak rose dan chamomile memberi efek menenangkan sekaligus mengurangkan kemerahan dan radang kulit

Serum Terbaharu, Pelembab Kulit Aksi Pantas
Khas dari Amisi Apothecary, untuk anda.

5X

fungsi terbukti & diperhebat

⭐⭐⭐⭐⭐

Produk yang paling laris di cawangan-cawangan Amisi

Produk Ini adalah produk yang dikeluarkan dan dijual di outlet kami di cawangan-cawangan Klinik Amisi dan Pusat Kecantikan Wajah Amisi Skin Plus.

Apa pengguna kata tentang Vitamin B5 Serum​

Khas dari Amisi Apothecary, untuk anda.

Yasmeen
Yasmeen
@Yasmeen8478
Read More
Hari tu dah beli 1 set dah habis x beli lagi ingat nnti cukup bulan nak beli lagi sbb tahu mmg produkni bagus searasi dengan kulit saya, terutama advance C25 serum tu sangat best, dan vit b serum 👍👍👍
Atie Jengka
Atie Jengka
@atiejengka
Read More
Pada siapa2 nak nak kulit secantik @aznijesni ni arini nak share sikit product yg akk pakai utk base makeup yg @aznijesni bwk semlm sgtx10 bgs sbb sgt membantu melancarkan proses makeup menjadi lebih mudah & hasil makeup yg superb. Kepada sesiapa yg nak kulit secantik @aznijesni ni boleh la dapatkan di @amisi_apothecary @amisi_skinplus_bangi @amisi_clinic Kalau rasa nak kulit cantik la...😅😅😅 Makeup done by @atiejengka #makeupbyatiejengka0133408200 #makeup #makeupartist #makeupwedding
Shahirul Najima
Shahirul Najima
Shahirul Najima
Read More
Best Juga Vit B tu, akak pakai malam tadi. Alhamdulillah... Kulit akak kering sikit..Bila sapu lembab rasanye Tq Miera 🥰
Azni Jesni
Azni Jesni
@aznijesni
Read More
Masa first time pakai serum Vit B ni, rasa lain dari serum yg pernah akak cuba before ni . Akak kan slalu rushing..kalau pakai Vit B ni tak perlu tunggu lama utk proceed next step. Before ni pakai serum lain, kena tggu dia meresap dulu baru boleh proceed Moisturiser, sunscreen , makeup etc. Bau dia plak sedap .. relaxing 😌 Akak noticed kulit muka akak ade yg kering ade certain area yg oily. Tp Vit B ni serba sedikit tolong balancekan part2 kering and part2 minyak tu.
Previous
Next

Ekstrak Rose & Chamomile

Tingkatkan hidrasi kulit dengan Vitamin B Hydrating Serum dari Amisi

Oh ya! Serum ni juga mampu meningkatkan “skin barrier” tau

Sangat sesuai untuk mereka yang sedang mengalami kulit kering kerana ekstrak rose dan chamomile dalam serum ini mampu memberi efek nyaman pada kulit!

Teknologi Terbaharu

Dengan menggunakan teknologi penjagaan kulit yang paling maju, serum ini mempunyai keupayaan untuk menembus jauh ke dalam lapisan kulit untuk menyuntikkan kulit kusam dan kering dengan penghidratan penting.

Tingkatkan Daya Tahan Kulit

Vitamin B5 Serum yang mempunyai kadar anti-oksida yang tinggi ini buatkan kulit kekal lembab dan meningkatkan daya tahan kulit.

Produk Ini adalah produk yang dikeluarkan dan dijual di outlet kami di cawangan-cawangan Klinik Amisi dan Pusat Kecantikan Wajah Amisi Skin Plus.

Produk untuk Klinik, kini untuk anda

Ya, anda akan mendapat produk kualiti seperti dijual di dalam Klinik-Klinik Amisi dan Pusat Kecantikan Wajah Amisi Skin Plus. Kini, anda boleh dapatkan terus ke rumah anda!

3 langkah aplikasi mudah

spa, hair, beauty, cosmetic, woman, shower

Langkah 1

Cuci muka dengan bersih, kemudian keringkan

skincare, makeup, beauty, product, drop, cosmetic, moisturized

Langkah 2

titis 3-4 titisan serum dan sapu pada keseluruhan wajah

apply, cream, face, woman, foam, skincare, moisturized

Langkah 3

Urut dan sapu sehingga meresap ke dalam kulit

2X sehari

Untuk kesan yang lebih optimum, pakai 2 kali sehari

Setiap produk Amisi Apothecary disertakan langkah aplikasi pada kotak pembungkusan kami.

Dengan nilai pelaburan hanya

RM2.50

sehari selama 2 bulan

Anda boleh memiliki dan mendapat manfaat yang hebat dari Vitamin B5 Serum dari Amisi Apothecary.

Produk Ini adalah produk yang dikeluarkan dan dijual di outlet kami di cawangan-cawangan Klinik Amisi dan Pusat Kecantikan Wajah Amisi Skin Plus.

Bayar dengan Hoolah, nikmati pembayaran ansuran selama 3X, bayar RM50 hari ini!

Delivery
Postage seluruh Malaysia

Kami menyediakan perkhidmatan delivery ke seluruh Malaysia.

Buy
Bayar 3X dengan hoolah

Gunakan Hoolah untuk nikmati pelan pembayaran mudah 3X

Fash Delivery
Kecil & senang dibawa

Botol dan pakejing kecil membolehkan anda membawa vitamin B5 kami kemana sahaja

Stopwatch
Aplikasi mudah

Seperti produk-produk kami yang lain, penggunaan produk ini mudah dan tidak perlu aplikasi "complicated"

FAQ
Bantuan Penggunaan

Dapatkan bantuan cara penggunaan dari pegawai khidmat pelanggan kami