CLEARANCE SALE sehingga 50% OFF. Berbelanja produk Amisi Apothecary dengan bayaran ANSURAN 3 Kali oleh Hoolah & Atome. Klik Sini

Klik sini untuk mengetahui PROMOSI RAWATAN YEAR END SALE KLINIK AMISI

Days
Hours
Minutes
Seconds

Kumpulan Perubatan Amisi melebarkan sayap Klinik ke Shah Alam.

Shah Alam – Kumpulan Perubatan Amisi kini dalam fasa akhir menyiapkan cawangan klinik terbaharunya di Shah Alam. Cawangan Klinik Amisi yang berada di Plaza Azalea, Shah Alam dijangka beroperasi pada Oktober 2021 iaitu penggal ke 4 2021.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutifnya, Dato’ Kamarulariffin Kamarudin, cawangan Klinik Amisi Shah Alam berperanan besar untuk memberikan dan menawarkan perkhidmatan klinikal dan “women wellness” kepada penduduk Shah Alam yang selama ini penyokong terbesar jenama Amisi di Klinik Amisi Bangi & Putrajaya.

Tambahnya lagi, Klinik Amisi Shah Alam mampu menerima lebih banyak pesakit dan tetamu berbanding cawangan di Bangi & Putrajaya. Ini membolehkan Klinik Amisi menampung lebih ramai pesakit dan tetamu terutamanya bagi rawatan pelvik (terkucil) dan “weight loss” yang menjadi kekuatan bagi Kumpulan Perubatan Amisi.

Dr. Ismaliza Ismail yang merupakan Ketua Pegawai Operasi bagi Kumpulan Perubatan Amisi akan bertugas di Klinik Amisi Shah Alam bagi menampung kehendak pasaran Shah Alam, Klang, Meru, Kuala Selangor & Puncak Alam.

Rawatan yang dijalankan di sini adalah rawatan “weight loss management”, “Pelvic Care Treatment” atau rawatan terkucil dan rawatan aestetik.

Untuk mendapatkan lokasi Klinik Amisi Shah Alam, klik link ini.

Penduduk disekitar Shah Alam, Puncak Alam, Klang, Meru & Kuala Selangor dan peminat jenama Amisi boleh mendapatkan perkhidmatan dari Klinik Amisi bermula bulan Oktober 2021.

Amisi #LebihBaik

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *