CLEARANCE SALE sehingga 50% OFF. Berbelanja produk Amisi Apothecary dengan bayaran ANSURAN 3 Kali oleh Hoolah & Atome. Klik Sini

Klik sini untuk mengetahui PROMOSI RAWATAN YEAR END SALE KLINIK AMISI

Days
Hours
Minutes
Seconds

Kumpulan Perubatan Amisi(KPA) melancarkan Promosi Raya 2021, lebih baik dari tahun sebelumnya

Bandar Baru Bangi – Pengurusan Kumpulan Perubatan Amisi telah melancarkan Promosi Raya 2021 pada Khamis 1 April 2021. Kempen raya yang diberi nama “Amisi Riang Raya” menampilkan tawaran hebat untuk kesemua rangkaian jenama Amisi iaitu Klinik Amisi, Amisi Skin Plus dan juga rangkaian produk mereka iaitu Amisi Apothecary.

Antara yang dijangka mendapat sambutan adalah rawatan Terkucil yang ditawarkan pada harga RM279 (first trial) berbanding harga normal iaitu RM700. Kumpulan Amisi menawarkan promosi “Riang Raya Amisi” sepanjang ramadhan bermula 1 April 2021 sehingga 14 Mei 2021.

Orang ramai dijemput untuk mengambil peluang ini supaya tidak terlepas peluang membeli dan mengambil rawatan yang ditawarkan pada waktu terhad ini. Pelanggan boleh datang ke mana-mana cawangan Amisi di Bangi, Putrajaya, Johor Bahru & Ipoh dan terus bertanya tentang rawatan yang mendapat promosi.

Untuk maklumat lanjut, orang ramai boleh menyemak dan melayari laman web promosi mereka di https://amisi.com.my/amisi-raya-2021/

Amisi. Lebih Baik.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *