CLEARANCE SALE sehingga 50% OFF. Berbelanja produk Amisi Apothecary dengan bayaran ANSURAN 3 Kali oleh Hoolah & Atome. Klik Sini

Klik sini untuk mengetahui PROMOSI RAWATAN YEAR END SALE KLINIK AMISI

Days
Hours
Minutes
Seconds

Pengurusan

Kumpulan Perubatan Amisi
Penjagaan & Rawatan Pelvik

Rawatan & Khidmat Rehabilitasi bagi masalah pelvik & terkucil paling diyakini di Kuala Lumpur.

Pengurusan Hormon Wanita

Bantuan Khidmat nasihat pengurusan hormon dan stress bagi wanita yang sibuk.

Pengurusan Lemak & Berat Badan

Khidmat Pemantauan & konsultasi pengurusan berat badan dan lemak berlebihan.

Aesthetic & Penjagaan Wajah

Rawatan klinikal ‘advance’ penjagaan wajah dan produk penjagaan wajah premium

Barisan Pengarah-Pengarah Kumpulan perubatan Amisi
Dato' Kamarulariffin Kamarudin

Pengarah Urusan

Kamarulariffin adalah pengasas bersama Kumpulan Perubatan AMISI. Bermula untuk menerajui AMISI sebagai Ketua Eksekutif sejak Mac 2017.

Memulakan pekerjaan sebagai Pelatih Pengurusan di Sime Darby dan telah terdedah kepada bidang korporat & pengurusan yang luas. Selama 15 tahun berkhidmat, dia diberi tanggungjawab untuk memimpin pasukan projek di Malaysia, Singapura, China dan Australia.

• Bachelor’s Degree of Information System Engineering from Multimedia University (MMU)
Datin Dr. Ismaliza Ismail

Pengarah Perubatan & Operasi

Dr Ismaliza Ismail adalah lulusan Universiti Putra Malaysia pada tahun 2005. Dr Isma dilatih sebagai pegawai perubatan di unit anaesthesiologi / Rawatan Rapi di pelbagai hospital kerajaan di seluruh Malaysia. Setelah itu, dia melanjutkan pelajarannya dalam Perubatan Estetik dan Gaya Hidup untuk menyelesaikan minatnya.

Dr Isma percaya asas badan yang baik adalah kunci kesihatan yang baik. Oleh itu, @Amisi, rawatan dan terapi pesakit disesuaikan dengan keadaan pesakit secara individu. Lebih fokus pada kesejahteraan wanita, Dr Isma berkomitmen untuk memberi kesedaran kepada masyarakat tentang pentingnya perubahan gaya hidup sebagai sebahagian daripada sihat.

• Degree of Medical Doctor (UPM)
• Diploma Of American Academy Aesthetics Medicine (USA)
• Fellowship of Nutrition Medicine (India)
• Member of Lifestyle Medicine (Malaysia)
Lutfi Ali

Pengarah Jualan & Pemasaran

Lutfi adalah Ketua Pegawai Pemasaran (CMO) dan Rakan Kongsi di Amisi Medic Sdn. Bhd. Dia memimpin pasukan Pemasaran untuk membantu perniagaan berkembang melalui pengembangan cawangan. Beliau juga merupakan Pengasas Packetbit Sdn Bhd, mengendalikan Pembangunan Perniagaan dan Keperluan Teknikal untuk Projek sejak 2011.

Dengan pengalamannya yang luas dalam bidang pemasaran dan pengembangan perniagaan, dia dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Tams Idea Sdn Bhd, sebuah syarikat yang membantu PKS dalam Pemasaran & Penjualan. Peranannya termasuk mengembangkan rancangan pemasaran & penjenamaan & pelaksanaan untuk pelanggan. Sebelum itu, dia berkhidmat dengan beberapa syarikat ICT Malaysia sebagai Senior IT Executive.

• Bachelor in E-Commerce (Hons), Universiti
Malaysia Sabah (2002-2005)

Nur Budiman Roslan

Pengarah Kewangan & Perolehan

Nur Budiman mula bersama dengan Kumpulan Perubatan AMISI sejak Mac 2020 untuk menerajui bahagian Kewangan & Akaun. Dia mempunyai pengalaman luas dalam audit dan cukai di sebuah firma perakaunan berkanun di Kuala Lumpur selama lebih dari 12 tahun.

Berpengalaman lebih 10 tahun menjalankan tugas-tugas berkaitan audit pelbagai syarikat sendirian berhad, koperasi, persatuan, perbadanan pengurusan, agensi-agensi kerajaan dan badan berkanun berserta anak syarikat agensi kerajaan.

• Bachelor’s Degree of Accounting from
Universiti Putra Malaysia (UPM)

Hubungi kami sekarang dan tanya bagaimana untuk dapatkan kesihatan yang #lebihbaik

Nyatakan kerisauan anda di ruangan chat pada aplikasi whatsapp kami.
Hubungi kami untuk pertanyaan:

Pertanyaan anda akan dilayan secepat mungkin

+603-8912 1289