fbpx

CLEARANCE SALE sehingga 50% OFF. Berbelanja produk Amisi Apothecary dengan bayaran ANSURAN 3 Kali oleh Hoolah & Atome. Klik Sini

Klik sini untuk mengetahui PROMOSI RAWATAN YEAR END SALE KLINIK AMISI

Days
Hours
Minutes
Seconds

Penyelidikan & Pembangunan

“Pasukan Penyelidik di Amisi sentiasa bekerja sepanjang tahun untuk menghasilkan solusi baharu yang #lebihbaik untuk anda. Kami beriltizam untuk mengeluarkan sekurang-kurangnya 2 rawatan baharu setiap tahun bagi cabang perkhidmatan klinik & pusat kecantikan”
Pillar

Saintifik

Keseluruhan kajian rawatan & produk mestilah berdasarkan penemuan saintifik terkini & diiktiraf oleh badan yang berkaitan.
Pillar

Klinikal

Setiap rawatan & produk yang menggunakan jenama Amisi mesti boleh diuji secara klinikal dan selamat digunakan.
Pillar

Elegan

Hasil dari penyelidikan perlu bersifat elegan, iaitu penyelesaian yang tidak kompleks dan memudahkan pengguna.

Amisi Klinik kini lebih maju kehadapan dengan mesin dan alatan rawatan yang baharu dan terkini.
PENYELIDIKAN SEPANJANG MASA

Penambahbaikan setiap ketika

Amisi Apothecary membuat kemunculan pada tahun 2018, dan kami terus berusaha untuk mendapatkan formula yang terbaik, Penyelidikan kami dibuat berdasarkan semua masalah & peluang yang dilihat sendiri oleh Dr. Isma melalui pengalamannya bertahun-tahun.

Konsep Amisi itu sangat sederhana tetapi elegan, melalui Amisi Apothecary, produk yang dihasilkan mesti mampu mengembalikan keadaan semula jadi kulit ketika mereka masih muda. Begitu juga untuk perkhidmatan di Klinik Amisi dan rangkaian Amisi Skin Plus, perkhidmatan atau rawatan yang dilakukan mesti mampu menyelesaikan masalah dengan usaha yang minimum.

Pasukan Penyelidik di Amisi sentiasa bekerja sepanjang tahun untuk menghasilkan solusi baharu yang #lebihbaik untuk anda. Kami beriltizam untuk mengeluarkan sekurang-kurangnya 2 rawatan baharu setiap tahun bagi cabang perkhidmatan klinik & pusat kecantikan.

Kami di Amisi percaya, penyelidikan berasaskan kajian sains dan klinikal adalah karya kami warga Amisi untuk dinikmati oleh para wanita di Malaysia.

AMISI. #lebihbaik