Advance Vitamin C25+ Serum

Formulasi dipertingkat. Kualiti diperhebat

Vitamin C25+ daripada Amisi adalah hasil dari penyelidikan makmal terkini, dengan penambahan 25% booster vitamin C. Rasai kesan yang lebih mengagumkan dengan Advance Vitamin C25+ .

Kini dibuka untuk pembelian dengan hanya RM349

25% lebih ekstrak kandungan Vitamin C 

Vitamin C25+

Pek Kecil,
Lebih Hasil!

Diperbaharui dengan 3X aksi gabungan 3 bahan dari Vitamin C, Vitamin E dan Ferulic Acid, serum ini berfungsi untuk menegang, mencerah dan merawat kulit. Kolagen yang terkandung pula penting sebagai fungsi anti-penuaan.

25% LEBIH BANYAK DARI YANG LAIN

Tiada Vitamin C,
Tanpa Kebaikan Buah Citrus.

Jika jeragat gelap adalah kerisauan anda yang paling utama, Advance C25+ serum adalah jawapannya. Advance Vitamin C25+ yang mengandungi 25% booster mampu menyelesaikan masalah tona tidak sekata, kulit tidak bermaya serta bintik hitam.

25%

KINI MENGANDUNGI LEBIH 25% BOOSTER VITAMIN C

unnamed (2)
SOLUSI PRODUK YANG MEYAKINKAN

100%
bebas dari 'fragrance' dan silikon

Tiada sebarang bau pewangi mahupun silikon. Jika anda tertanya-tanya mengapa Advance Vitamin C25+ serum tiada sebarang bau pewangi, ianya disebabkan 100% komitmen untuk kebaikan kulit. Hanya yang terbaik buat Amisisters dari Amisi. Kini #lebihbaik

YANG DINANTIKAN

Beli 2 botol pada satu harga!

Sempena pelancaran Vitamin C25+, Amisi Apothecary memberikan anda produk ini 2 botol dengan satu harga sahaja,RM349.

Dalam pek pembelian anda, kami juga berikan Ultra Light Moisturizing Gel 30ml dan Age Defense Sunscreen 5g.

2 Botol, biar betul!

ya betul.

PRODUK BERKUALITI TINGGI

1 produk revolusi, lebih dari 6X fungsi.

Ini lah kenapa anda perlu memilih Vitamin C25+ dari Amisi. Kini dikuasakan dengan lebih banyak. fungsi dari produk sebelumnya.

Pudarkan Parut Gelap.

Kandungan 25% Vitamin C adalah salah satu komponen utama yang membantu mencerahkan kulit dari dalam, serta memudarkan bintik hitam

Hasilkan Kolagen

Advance C25+ serum yang diperbaharui ini membantu menghasilkan kolagen dan membuatkan kulit kelihatan awet muda

Anti-Bakteria

Advance C25+ serum yang diperbaharui ini bersifat antibakteria terhadap bakteria jahat yang menghasilkan jerawat dan kotoran di wajah

Beri Kelembapan

Kandungan Sodium PCA di dalam Advance C25+ serum ini membantu mengunci kelembapan pada wajah dan bebas dari rasa kekeringan

Bekal Anti-Oksida

Advance Kandungan Vitamin C menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas 

Buang Kulit Mati

Mengandungi bahan seperti Citric Acid dan Zinc PCA, serum ini membantu untuk mengangkat sel kulit mati, sekaligus mencerahkan kulit yang kusam

Pek Berkuasa, Untuk Anda Yang Luar Biasa

Nampak kecil,
tapi berhasil!

Pada waktu pagi, sapukan secara rata pada wajah dan leher yang bersih dan kering. Ikuti dengan Amisi Age Defense Sunscreen sebagai sebahagian daripada rutin harian anda yang lengkap.

Menang Besar pada 1 Jan 2021

Menangi Hadiah Wang Tunai berjumlah RM5000.

Khas untuk pembeli melalui website ini, 5 orang terpantas pertama akan mendapat RM500 seorang, 5 pembeli seterusnya RM300 seorang dan 5 terawal seterusnya bakal memenangi RM100 seorang.

Lihat tutorial pembelian melalui website.

MERAIKAN ANDA, PENGGUNA AMISI

Beli Hari ini,
dapat BANYAK lagi! #lebihbaik

“Lepastu dah tiada hadiah ke?” Jangan risau sebab 5 pembeli terakhir pula akan mendapat wang tunai sebanyak RM300 dan juga hadiah-hadiah misteri tau. Bukan itu sahaja, semua yang membeli pada 1.1.2020, bakal mendapat hadiah-hadiah misteri yang sangat menarik.

FREE Amisi Age Defence Sunscreen (5gram)

Kulit bebas bintik hitam, hasil daripada pemakaian sunscreen yang sempurna. Dengan pembelian Advance C25+ Vitamin serum, anda juga bakal dibekalkan dengan Amisi Age Defence Sunscreen (5gram).

Free Amisi Ultra Light Moisturizing Gel (30ml)

Kulit yang sihat, kunci kepada kelembapan. Dapatkan kulit yang lembab dan hidrat dengan Amisi Ultra Light Moisturising Gel. Kini dengan formula baharu.

Free Hadiah Misteri A

Free Hadiah Misteri B

HADIAH DENGAN SETIAP PEMBELIAN

BELI SEKARANG
UNTUK KULIT WAJAH YANG SEMPURNA

Anda bukan hanya membeli Advance C25+ serum revolusi terkini semata-mata. Malah, anda juga bakal membawa pulang hadiah wang tunai dan hadiah-hadiah misteri pada pembelian hari pertama.

Kami hanya inginkan yang terbaik buat kulit wajah anda. Kami percaya, kulit yang sihat lahir dari penjagaan kulit wajah yang sempurna. 

Dapatkan Advance C25+ serum sekarang untuk kulit wajah yang #lebihbaik